November, 2010
December, 2010
Nieuws en Evenementen
RSS
Uitreiking 1ste Van Reekum Cultuur Prijs tijdens opening Transmission aan Stichting Cascolab
2010/12/13 18:53:06

Tijdens de Opening van 'Transmission - the experimental waitingroom', georganiseerd door Stichting Cascolab, heeft de Van Reekum Stichting de eerste Van Reekum Cultuur Prijs uitgereikt.
Deze prijs, waaraan een geldbedrag van € 10.000 is verbonden, is toegekend aan de Stichting Cascolab vanwege het initiatief voor een experiment, door kunst en vormgeving te combineren met duurzame innovatie in het bedrijfsleven.

Transmission is te zien in het voormalig consultatiebureau (ook wel bekend als 'spuithuis') aan het Sophiaplein 1 (Stationsstraat) te Apeldoorn. Openingstijden: donderdag: 11:00-20:00 uur, vrijdag t/m zondag: 11:00-17:30 uur.

Jongerendag 2010
2010/11/04 21:49:35

Van Reekum Jongerendag Amsterdam Juni 2010
Na veel vergaderingen heeft de Jongerenraad het voor elkaar gekregen om na lange tijd weer een Jongerendag te organiseren. Als locatie is er gekozen voor het bruisende centrum van Amsterdam.
Aan het begin van de middag was het verzamelen bij het Olympisch Stadion. Van daaruit zijn we gezamenlijk met de tram naar het Leidseplein gegaan. Hier stonden 25 MacBike fietsen voor ons klaar. Bepakt en bezakt met de nodige hapjes en drankjes, zijn we naar het Vondelpark gefietst. Daar aangekomen hebben we, in een heerlijk zonnetje, een eerste drankje gedronken. Guido en Veronique (Van Reekum) hebben ons vervolgens de “karige” optrekjes van de diverse BN’ers in Oud Zuid laten zien.
Via een grote omweg (Jordaan, Oud Zuid, De Wallen en de Grachtengordel) kwamen we wederom aan op het Leidseplein. Van hieruit was het slechts enkele meters lopen naar de woning van Veronique. Hier zijn we op een grote sloep gestapt. Ruim 2,5 uur hebben we kunnen genieten van zon, hapjes, drankjes en de bruisende binnenstad van Amsterdam! Uiteraard was het op de boot één groot kippenhok!
De schipper (geregeld via Gerard jr.) zette ons rond 19 uur af bij Tapasbar Manzano op de Rozengracht. Hier stond een tafel, in een afgesloten privéruimte, voor ons gedekt. Tijdens het eten hebben we de dag geëvalueerd en afgesloten met een groepsfoto!

Van Reekum Stichting bedankt!

Het vervolg is in de maak....

Foto’s van deze dag in ‘Foto’s’.

 
Cascolab
2010/11/02 17:52:55

De Van Reekum Stichting en Cascolab.

De Van Reekum Stichting ondersteunt het initiatief van CascoLab en wenst Nicolette en Benno veel succes met de verdere organisatie van
transmission
Kijk ook eens op de website van Cascolab.


Gemeente Apeldoorn
2010/11/02 17:52:55

De Van Reekum Stichting en de gemeente Apeldoorn.

In de afgelopen periode is er tussen de gemeente Apeldoorn en de Van Reekum Stichting overeenstemming bereikt over de wijze waarop het Van Reekum Museum (Gallerij) een plaats krijgt in het Coda. Op dit moment worden de details door de gemeente Apeldoorn uitgewerkt en zullen deze ter goedkeuring aan de Van Reekum Stichting worden aangeboden.

4 Totaal items
Flash IntroHomeOver de Van Reekum StichtingNieuws en EvenementenFoto'sNeem contact op